Huawei opent online winkel in Nederland

ANP | 6 augustus 2020 | 14:10 | Foto: ©ANP Huawei opent online winkel in Nederland

Huawei heeft donderdag een webshop geopend in Nederland. Het bedrijf zegt met de store niet te willen concurreren met andere webshops, maar vooral laagdrempeliger te willen worden voor klanten.

Het Chinese techbedrijf ziet het als stap om consumenten op een plek te bedienen zonder tussenkomst van een derde partij. De bezorging en retournering van producten zijn kosteloos en mensen kunnen direct in contact komen met iemand van Huawei via een chat functie.

In de webshop kunnen mensen terecht voor verschillende producten van het merk die je ook in andere winkels kunt kopen, zoals telefoons en wearables. Ook worden er producten aangeboden die niet op andere plekken in Nederland zijn te vinden. Dan gaat het bijvoorbeeld om bandjes voor een smartwatch of een draadloze speaker ontwikkeld in samenwerking met een audiomerk.

De komende dagen zijn er verschillende kortingsacties rondom de webshop. Voorlopig lijkt er in Nederland nog geen fysieke winkel te komen van Huawei, iets wat in andere Europese landen wel het geval is.

Meer weten over Huawei en Digitale Transformatie? Klik hier.